U bent hier: Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt je het verenigingsnieuws.

Het nieuwe seizoen 2018-2019 is begonnen

In tegenstelling tot vorige jaren loopt het seizoen van 5 september 2018 t/m juni 2019.

Tijdens de schoolvakanties hebben wij geen trainingen of speelavonden.

Ook nieuw zijn de trainingen van een half uur (zie datums "tab" trainingen) beginnend om 20:30 tot 21:00.

Iedereen die er op deze avond is, wordt geacht om hier aan mee te doen.

Ook nieuwe leden zijn ook dit seizoen van harte welkom, kom gerust eens langs.

Je mag twee keer gratis langskomen en mee trainen. Rackets zijn te leen als je deze nog niet in je bezit hebt.

HBC'68 organiseert Scharlakentoernooi 2018!

Op vrijdagavond 16 februari 2018 organiseren we voor de derde keer een toernooi! Dit toernooi zal in het teken staan van ons 50-jarig bestaan! Zie hieronder de affiche:

Scharlakentoernooi 2018

Uitslag Scharlakentoernooi!

Op vrijdagavond 10 februari 2017 was het tweede Scharlakentoernooi! Hierbij de uitslagen en wat foto's

 

HBC'68 organiseert Scharlakentoernooi!

Op vrijdagavond 10 februari 2017 organiseren we voor de tweede keer een toernooi! Zie hieronder de affiche:

Scharlakentoernooi 2017

Fantastische badmintonclinic

In mei 2014 was team Flypower met zes Nederlandse topbadmintonners bij ons te gast voor het geven van een clinic. Coach Denny Matitawaer gaf samen met zijn spelers een fantastische training. Daarna was er een spectaculaire demonstratie, waarin Ralph Starren onder andere demonstreerde één van de hardste smashes in het Nederlandse profcircuit te beheersen. Aan het eind van de demonstratie werden de spelers van HBC uitgedaagd om mee te spelen. Op de foto haalt jeugdlid Evelien Honebecke samen met topper Jessica Ottenhof alles uit de kast om haar potje te winnen. Topspelers Leon Nottelman en Ralph Starren kijken goedkeurend toe.

Fantastische clinic in 2014 georganiseerd door HBC68

HBC-ers Pitchen en Putten

In juni gingen de leden van de club weer op hun jaarlijkse uitje. Dit jaar hebben we een rondje gelopen op de pitch en putt in Kardinge. Het was weer hard werken, met een lekkere maaltijd als gezellige afsluiting. Op de foto is te zien dat het toch wel een ander stokkie is dan we gewend zijn. Wat minder dynamisch, maar volle concentratie bij het mikken. Toch liever een shuttle, Henrietta?

Uitje 2014, weer een groot succes!

Ook deze zomer weer een uitje met HBC'68!

Alle leden van de club zijn uitgenodigd voor het jaarlijkse uitje van de club. ook dit jaar wordt het weer een verassing waar we heen gaan.. het wordt vast weer net zo gezellig als bij het uitje van het onderstaande filmpje!

Nieuwe sponsoren en nieuwe clubshirts

Het komende seizoen speelt HBC68 in nieuwe clubkleding met als sponsoren Grohe, Ercon contactlenzen en Ron Lentjes sanitair. De nieuwe clubkleding kan door alle leden gekocht worden en de wedstrijdteams zullen er hun wedstrijden in spelen.

Nieuwe badminton seizoen begonnen!

Het nieuwe badminton seizoen is half september weer begonnen. Iedereen is weer welkom op de woensdag avond vanaf 20:00 uur om een shutle te slaan op één van onze 7 velden in sportcentrum Scharlakenhof in Haren!

HBC'68 krijgt nieuwe clubshirts!

Bij de training op woensdagavond 14 november 2012 is de nieuwe clubkleding in gebruik genomen. De nieuwe clubkleding is mede mogelijk gemaakt door Ercon Contactlenzen en Interno Projects. De nieuwe kleding wordt in elk geval door de wedstrijdteams gebruikt, daarnaast konden recreatieve spelers ook kleding aanschaffen.

HBC'68 maakt eigen trainingsfilm

Op de site van HBC'68 is een film, gemaakt door Duurt Oldenburger, toegevoegd. Hierop is een training te zien zoals die binnen de club gegeven wordt.

HBC'68 lanceert nieuwe website

De nieuwe website van HBC'68 is op 19 september 2012 online gekomen.

HBC'68 houdt ledenvergadering

Op 11 juli 2012 is de jaarvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering is Peter Ningen erelid van de club geworden, Peter is al 35 jaar lid van de club en heeft de club al vele diensten bewezen. Mede hierom vond het bestuur dat Peter zijn erelidmaatschap meer dan heeft verdiend.

HBC'68 doet Highland games

Tijdens het jaarlijkse uitje heeft de club dit jaar de Hihgland games gedaan. Leden van de club moesten onder andere werpen met boomstammen, paalhangen en touwtrekken. Na afloop van de games was er een barbeque georganiseerd in Apelbergen.